. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

3. kolo BTM mládeže

22.11.2016 07:39

Tento víkend se odehrály v Hustopečích a Blansku další celostátní bodováky mládeže.

V sobotu nás v kategorii dorostu reprezentoval Fanda Čamr. V singlu vyhrál svojí skupinu, když porazil nasazeného Onderku. Ve vyřazovacích bojích bohužel nepotvrdil formu a prohrál s Michalem Nedbálkem ze Zlína. Je to velká škoda, protože měl tentokrát nakročeno k singlové medaili. Tu se mu nakonec podařilo získat v deblu společně se svým tradičním partnerem Davidem Průšou.

V neděli jsme měli trojnásobné zastoupení.

Ve starších žácích se Matějovi Zábojovi nepodařilo postoupit ze skupiny do A finále. Sice hrál vyrovnaný zápas s nasazeným Filipem Vybíralem, nepodařilo se mu ale vyhrát ani jeden zápas ve skupině a to ho posunulo do útěchy. Tam ale vyhrál 4 zápasy a tak je finálová účast v útěše částečnou náplastí.

Sourozenci Bártovi odehráli v Blansku turnaj nejmladšího žactva. Katka měla ve skupině opět suverénku svojí kategorie Katku Pisárovou. Ta jí sice nedala šanci, vítězství nad plzeňskou Věrou Jaramillo jí posunulo do finále A! A postup do čtvrtfinále jí unikl jen o vlásek. Bohužel vedení 2:1 nad Magdou Ščibraniovou nedotáhla do úspěšného konce.

Její bratr Jirka ve skupině zaznamenal jedno vítězství a připsal si tak první body do letošního celostátního žebříčku!

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode