. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

5. kolo Kolínského poháru mládeže.

02.05.2017 20:34

Ani další hráči a hráčky se o víkendu nenudili. V neděli proběhl v Českém prodě poslední turnaj Kolínského poháru, ve kterém šlo o hodně. Okresní svaz se totiž rozhodl hráče na prvních 10 místech ocenit hodnotnými cenami. O ty se utkalo hned několik našich nadějí.

V kategorii dorostu chtěl udržet 2. místo Tomáš Kalva před dotírajícím Adamem Ziegelbauerem. Těžký los společně s nedostatečným tréninkem z důvodu přípravy na přijímačky zapříčinily, že Tomáš nepostoupil ze skupiny a o další body bojoval až v útěše. Ani Adam ale nepotvrdil roli favorita, když vypadl hned v prvním kole vyřazovací části. To stačilo Tomovi, aby se mohl radovat z konečného druhého místa, za suverénním Danem Buriánkem z Týnce nad Labem. Z našich obsadili dotovaná místa ještě pátý Jakub Neprášek, osmý Pepa Formánek, devátý Fanda Novák a desátý Tomáš Nedvěd.

Také v soutěži žactva jsme vybojovali stříbro. Tentokrát zásluhou nejlepší dívky Katky Bártové. Její bratr Jirka obsadil celkové deváté místo, což je velký úspěch, protože byl nejmladším účastníkem celého poháru.

  

Na závěr byli ještě oceněni Franta Čamr a Anička Stránská za vzornou reprezentaci našeho okresu. Franta byl na turnaji přítomen a zahrál si s vítězi jednotlivých soutěžích a také jim poradil, jak se ještě zlepšit.

Celkové výsledky Kolínského poháru ZDE.

Fotogalerie Fandy Krejčího z posledního turnaje ZDE.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode