. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Český pohár

29.10.2017 15:58

Den před pořádáním extraligy nás čekal další stolnětenisový svátek. Áčko postoupilo již potřetí za sebou mezi nejlepších 12 týmů v Českém poháru a čekal nás boj o postup mezi posledních 8. Osud nám přidělil nejtěžšího možného soupeře v této fázi TTC Elizza Praha Euromaster, právě ten tým, který u nás následující den hostil v extralize Ostravu!

A hosté utkání nepodcenili a přijeli v kvalitní sestavě. I proto, že si chtěli vyzkoušet naší halu na následující den a extraligové utkání.

ST EUROMASTER Kolín A - TTC ELIZZA Praha EUROMASTER 2:8 

čtyřhry 0:1, body domácích: Borůvka Jakub 0:1, Vaculovič Libor 1:2, Čamr František 1:2, Pěnkava Luboš 0:2, body hostů: Moriya Tsubasa 1:0, Kalužný Samuel 3:0, Průša David 2:1, Laboutka Luděk 1:1

Nakonec jsme uhráli výsledek 2:8, když Fanda Čamr po boji přehrál svého tradičního soupeře Davida Průšu a Libor Vaculovič zdolal 3:1 Luďka Laboutku. Jakub Borůvka také nezklamal, odehrál dva důstojné zápasy. Ve čtyřhře společně s Liborem sice jednoznačně prohráli první set proti dvojici Kalužný – Laboutka, poté už byl ale zápas velmi vyrovnaný a moc nechybělo, aby ho dotáhli do pátého setu. V singlech Jakub narazil v prvním zápase na Japonce Moriyu Tsubasu a první dva sety hledal zbraň proti nepříjemnému levorukému penholderu. Další dva sety ale odehrál proti Japonci, který je opravdu zpestřením naší extraligy, velmi vyrovnanou partii. A ani Luboš Pěnkava nezklamal, když uhrál dva sety na letos výborně hrajícího Sama Kalužného.

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode