. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Matěj Záboj porazil Jana Mokrejše !!!

05.04.2016 21:31

První dubnový víkend se kromě play-off dospělých konaly také BTM ČR mládeže. Jednalo se už o poslední 6. Kolo hrané tentokrát ve Vlašimi a Neratovicích.

V sobotu jsme měli v dorostu tradičně zastoupení v dorostu v osobě Franty Čamra. Ten postoupil snadno do druhého stupně, kde měl těžkou skupinu s prvím nasazeným Vlastou Bubnem z Hradce Králové a dál se mu postoupit nepodařilo.

Výsledky dorost ZDE.

V neděli předvedl výborný výkon Matěj Záboj. Nejprve musel porazit 3 soupeře, aby postoupil do skupiny. V ní se postural o jedno z největších překvapení celého turnaje, když porazil čtvrtého nasazeného Jana Mokrejše. Po výhře nad Sedláčkem z Frýdlantu potřeboval v posledním zápase proti Blinkovi vyhrát alespoň 2 sety, porážka 1:3 ho však posunula na 3. místo.
Přesto by mu tento turnaj mohl pomoci v sebevědomí nejen do konce této sezóny, ale i do příští, kdy bude ve starších žácích druhým rokem. Navíc s největší pravděpodobností bude pravidelně nastupovat ve 3. Lize mužů.

Výsledky starší žactvo ZDE.

Na celostátních bodovácích jsme měli tentokrát zastoupení i v kategorii nejmladšího žactva. Sourozenci Kačka a Lirka Bártovi shodně vyhráli jeden zápas ve skupině a připsali si první body do celostátního žebříčku. Jirka byl bezkonkurenčně nejmladší mezi všemi účastníky turnaje.


 

Výsledky nejmladší žactvo ZDE.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode