. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Modřanská minipálka 2015

07.06.2015 12:43

Již 11. ročník turnaje nejmladších mládežnických kategorií Modřanská minipálka se konal v Praze na Slavoji. Děti se utkávají nejen ve stolním tenisu, ale i v dovednostním čtyřboji, který zahrnuje: skok daleký z místa, hod medicinbalem, pětimíček a přenášení míčku.

Mezi 91 dětmi z celé republiky jsme měli i my jednoho zástupce. Valentýna Pilnerová nakonec obsadila na svém prvním "velkém" turnaji 7. místo, když v posledním napínavém zápase o umístění vyhrála 3:2 nad Děhylovskou Kačkou Cholevovou.

Dobře si vedli další středočeši. 

Petr Pisár z Rakovníka přivezl obě svoje děti a jak Honza, tak Kačka vyhráli svoje kategorie. Pavel Sláčal z Nymburka vybojoval bronz ve stolním tenisu, v celkovém hodnocení se čtyřbojem byl ještě o stupínek lepší. Třetí byl také Mikuláš Chaloupka z Kladna a David Vesecký ze Slaného.

Ani dívky se neztratily. Čerstvá posila Poděbrad Věra Franeková získala stříbro ve stolním tenise, v celkovém hodnocení se čtyřbojem dokonce zvítězila. Druhá byla i Míša Botková z Mladé Boleslavi. A v nejmladší kategorii dívek ještě zacinkal bronz Karolíně Jaroňové z Krchleb.

Celkové výsledky najdete na stránkách Slavoje ZDE.

Fotogalerii najdete ZDE nebo poklepáním na fotografie.

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode