. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Zápasy v singlu v kvalifikační skupině na Junior World Circuit bohužel bez vítězství

08.02.2017 16:00

První den se na prozatím vrcholu kariéry Fandy Čamra - turnaje okruhu Junior World Circuit v Hodoníně - vítězství v singlu nezrodilo.

Ve skupině měl zkušenější hráče. Bělorus Kortchinski a Ursu z Moldávie figurují ve druhé stovce juniorského světového žebříčku. Tam zatím Fanda není, podobně jako třetí soupeř ze skupiny Polák Dziadek.

Fanda vkročil do turnaje zápasem s nasazeným Bělorusem a prohrál 0:3. Ve druhém zápase proti Dziadekovi postupně setřásl nervozitu a podařilo se mu uhrát set. Do posledního zápasu už vstupoval s vědomím, že ze skupiny nepostoupí. Snad i proto se rozehrál k nejlepšímu výkonu a moc nechybělo a zapsal si první výhru na okruhu. Bohužel dva míče nakonec rozhodly o tom, že Ursu byl šťastnější a postoupil z prvního místa ve skupině. V zajímavé skupině nakonec rozhodoval o postupu rozdíl setů a nešťastným nepostupujícím byl společně s Fandou i Dziadek, který první dva zápasy ve skuponě vyhrál.

Výsledky najdete ZDE.

Další zprávy z turnaje na stránkách asociace ZDE.

Odpoledne se nakonec Fanda vítězství dočkal, když společně se svým tradičním deblovým partnerem Davidem Průšou z Elizzy porazili v prvním kole silný pár ze Srbska Bognar-Fenyvesi (Florian Fenyvesi je devátým nasazeným v singlu). Ve druhém kole pak podlehli rumunskému páru Chirita-Spelbus.

Výsledky čtyřhry ZDE.

Sympatické vystoupení ve čtyřhře může být povzbuzením do zítřejších bojů v útěše. Tam čeká v prvním kole borec ze Slovenska Tobias Pindura.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode