. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Soutěže mládeže v plném proudu

11.02.2016 20:33

Naše největší naděje Franta Čamr a Matěj Záboj letos přestoupili do vyšší kategorie, tak mají na celostátních turnajích těžkou úlohu. Oba se rychle zlepšují, což potvrzují jejich výslledky za naše družstva mužů. Na posledním BTM ČR se Frantovi konečně podařilo navíc postoupit do elitní šestnáctky našich nejlepších dorostenců, navíc vyhrál poslední středočeský Open Tour na domácích stolech v Kolíně. Mrzet ho tak může jen prohra v osmifinále na krajských přeborech dospělých, protože v té chvíli měl velmi přijatelný los a mohl se dostat na MČR dospělých. Tak až příští rok.

Výsledky a umístění najdete na stránkách ČAST.

 

V letošním roce jsme se začali konečně také zúčastňovat ve větší míře regionálního poháru. Kluci si nevedou špatně, Pepa Formánek je zatím celkově šestý, trio David Náhlovský a Tomáš Kalva můžou na posledním turnaji v Uhlířských Janovicích zabojovat a dostat se do elitní dvanáctky, která by jim umožnila účast na turnaji TOP 12.

Nemůžu nevzpomenout ani na naše nejmladší naděje Jirku Bártu a Kačku Bártovou a Jirku a Tomáše Marhanovy, kteří už take pocítili první pocity z vítězství. Jirka Bárta je navíc nejmladším účastníkem Regionálního poháru.

Pořadí RP zde.
Pořadí STČ Open Tour ZDE.

 

 

 

 

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode