. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Výsledky jarního turnaje mládeže

17.05.2015 22:42

Přestože se sezóna již pomalu chýlí ke konci a počasí nás zve spíš k výletům do přírody, na našem jarním turnaji se sešlo 46 hráčů a hráček.

Ti byli rozděleni do pěti kategorií.

V kategorii dorostenců, kterou doplnil talentovaný Pavel Sláčal z Nymburka se utkalo 8 borců ve skupině každý s každým. Zvítězil Kamil Punar z ST Kolín před Danielem Buriánkem z Týnce. Bronz si odnesl Pavel Sláčal, který skupinu nezačal dobře, ale v posledních zápasech sbíral jen výhry a dokázal porazit i budoucího vítěze.

Kategorii dívek ovládla Katka Štěrbová reprezentující Sokol Chlumec nad Cidlinou, před Lucií Vydrovou ze Sadské a domácí Dorou Zábojovou.
V kategorii starších žáků se utkalo 15 hochů, které ještě doplnila Lucka Vydrová. Ze čtyř čtyřčlenných skupin postoupili vždy první dva do vyřazovacích bojů o medaile, ostatní si zahráli útěchu. Vyhrál Jarda Kepka z Malešova, druhý byl Jakub Borovička z Velimi a v napínavém boji o bronz porazil Kryštof Kubelka svého oddílového kolegu Tomáše Němce z Velimi.
V útěše by nejlepší domácí Tomáš Kalva.

V kategorii mladších žáků vyhrál neregistrovaný Vojtěch Kněžínek z Nymburka, druhý byl Adam Pena z Velimi a třetí Erik Braun z Poděbrad.

V kategorii nejmladších žáků, která se hrála skupinově každý s každým a utkalo se v ní 7 hráčů, byl nejlepší Jaroslav Nezavdal, na druhém místě se umístil Adam Severa a třetí skončil Matěj Men.

Ještě bych chtěl poděkovat rodičům a trenérům z hostujících oddílů, kteří ochotně pomohli s organizací.

Kompletní výsledky ke stažení najdete ZDE.

Fotogalerii z turnaje najdete ZDE.

Děkujeme firmám

a

za poskytnutí cen do turnaje.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode