. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

3. liga muži, skupina C

25.11.2009 15:38

V 6. a 7. kole 3. ligy zavítali stolní tenisté FK Kolín na stoly soupeřů ze středu tabulky a doufali v první body. Bohužel se to opět nepodařilo a situace začíná být vážná.

 

Baník Rtyně - FK Kolín A     10 : 6

Přestože se hostům podařilo vyhrát jednu ze zahajovacích čtyřher, které jsou zatím jejich velkou slabinou, domácí brzo odskočili na čtyřbodové vedení, které si udrželi až do konce. Podruhé v důležitém zápase selhal Pilner, jehož body s papírově slabšími soupeři chyběly a tak Kolín nepřivezl body ani ze Rtyně.

Body domácích: čt. 1, Koblížek M. 3, Kubeček 3, Koblížek O. 2, Klimeš 1; hosté: čt. 1, Dolejší 2, Uher 2, Pilner 1, Vendl 0.

 

Dvůr Králové - FK Kolín A    10 : 7

V neděli Kolín smolně prohrál obě čtyřhry, když Uher s Vendlem neproměnili 2 mečboly. Přesto se hostům podařilo dotáhnout na 4:4. Bohužel však měl soupeř v koncovkách více štěstí a tak Kolín dopil kalich hořkosti až do dna.

Body domácích: čt. 2, Foff 3, Hrycík 3, Rýgl 2, Šulc 0; hosté: Pilner 4, Dolejší 1, Uher 1, Vendl 1.

Po 7 kolech se krčíme na konci tabulky bez bodu a v příštím dvoukole nás čeká zápas pravdy doma s Kostelcem nad Orlicí, ve kterém půjde opravdu o všechno, zvláště o ztracené sebevědomí.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode