. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

3. liga mužů, skupina C

08.12.2009 14:29

FK Kolín - Jiskra Holice 1 : 10


V sobotu jsme proti prvnímu týmu tabulky nečekali velký výsledek. Hráči Holic prokázali svoje kvality a proti kombinované sestavě domácích nepřipustili překvapení. Čestný bod jsme uhráli až za rozhodnutého stavu.
 

Body domácích: Pilner 1, Dolejší 0, Zaplatílek 0, Ulrich 0; hosté: čt.2, Mádlo 3, Jelínek 2, Koubek 1, Souček 1, Zajíček 1.

 

FK Kolín - Kostelec nad Orlicí 10 : 6


V neděli nás čekal zápas o všechno. Po neproměněném mečbolu ve druhé čtyřhře jsme opět znervózněli a soupeř odskočil na 1:4. Po napínavých vyrovnaných bojíc se nám podařilo dotáhnout na 5:6. Potom jsme šňůrou pěti bodů zápas dotáhli do vítězného konce a radovali se z prvního ligového vítězství.
 

Body domácích: čt. 1, Pilner 4, Zaplatílek 3, Dolejší 1, Uher 1, Vendl 0; hosté: čt.1, Foff L. 3, Brůna 1, Malík 1, Ježek 0.
 

Snad je tento výsledek příslibem před posledními dvěma koly první poloviny soutěže. Zajíždíme totiž na stoly týmů Jablonce nad Nisou a Liberce, které jsou na 9. resp. 10. místě tabulky a minimálně jedno vítězství by nám zvyšovalo naděje do druhé poloviny soutěže, ve které máme příznivější los.
 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode