. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

BTM Praha

19.09.2016 21:23

V Praze začala mládežnická sezóna bodovacími turnaji mládeže, kde jsme měli čtyřnásobné zastoupení. 

Fanda Čamr zahájil druhou sezónu mezi dorostenci úspěšně. Po snadném postupu ze skupiny vyřadil v prvním kole Jana Mokrejše a moc nechybělo, aby postoupil do čtvrtfinále, když nad Radkem Skálou vedl už 2:1 na sety. Nakonec se musel smířit s postupem mezi posledních 16. Je to slušný základ pro další turnaje i pro ligové soutěže.

To Matěji Zábojovi se v kategorii starších žáků nedařilo. Nejprve nepostoupil na sety ze skupiny a poté prohrál i v nervózním zápase prvního kola útěchy. Snad to nebude mít vliv na další turnaje. Letos je posledním rokem ve starších žácích, a tak opět očekáváme útok na přední příčky.

Sourozenci Bártovi se v kategorii nejmladšího žactva teprve otrkávají. I proto bylo umístění Kačky Bártové velmi pěkným překvapením. Kačka obsadila druhé místo ve skupině, kde prohrála pouze s nasazenou jedničkou a budoucí vítězkou Katkou Pisárovou a porazila Terezu Novotnou z Vodňan. Ve vyřazovacích bojích poté prohrála i svdruhou finalistkou Terezou Tonarovou z Hradce Králové. S umístěním v osmifinále však může být velmi spokojena

Jirkovi se tentokrát žádný zápas vyhrát nepodařilo, jako nejmladší účastník turnaje může hrát kategorii nejmladších ještě následující 3 sezóny a jeho čas určitě ještě přijde.

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode