. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Český pohár

28.09.2012 00:00

28.9.2012

Ačko začalo sezónu 2012-2013 prohrou v poháru


FK Kolín  -  Sokol Michle     3 : 7


V úterý 25.9.2012 jsme sehráli předehrávané utkání Českého poháru proti Sokolu Michle. Soupeř hraje dlouhodobě 3. ligu, loni obsadil 5. místo ve skupině A, tak jsme se těšili na srovnání týmů, které hrají růzmé skupiny stejné soutěže. Přestože nejsme zdravotně úplně v pořádku, věřili jsme si v potvrzení loňských kvalit. Soupeř ale k utkání přistoupil odpovědně a přijel s nejsilnější sestavou, navíc doplněnou o novou posilu Kubu, kterému se proti Kolínu v dresu Lomnice nad Popelkou předloni dařilo.
Bohužel už úvodní čtyřhra nasměrovala hosty k vítězství. Vedli jsme 2:0 a 5:2, pak se ale karta pomalu obrátila a hosté došli poměrně lehce k vítězství. Pak se sice Pilnerovi podařilo oplatit Bucifalovi loňskou jednoznačnou porážku, ale to bylo až do stavu 1:6 vše. Konečná porážka 3:7 je más mrzí, ale neděláme z ní žádou tragédii. Hlavní bylo vyzkoušet si před sezónu, ve které se netajíme velkými ambicemi, naši připravenost.

Radim Hořejší se po operci kolene ještě nemůže plnohodnotně pohybovat, tak jeho 4 porážky 2:3 (včetně čtyřhry) nejsou neúspěchem.
Radek Ulirich přes prohru sehrál více než vyrovnané utkání s Kubou a ukázal, že jako náhradník může v lize pomoci. Získané sebevědomí mu určitě pomůže i v divizi.


Body domácích: čtyřhra 0, Pilner 2, Dolejší 1, Hořejší 0, Ulrich 0
Hosté: čtyřhra 1, Bucifal 2, Kuba 2, Novotný 2

 

5.9.2012

Sezónu jsme začali tradičně na Prague Open v Praze.

Turnaje se zúčastnili Jarda Pilner a Standa Dolejší. V kategorii C se nám nepodařilo postoupit ze skupin, ve veteránské kategorii G1 (40-50 let) se ale oběma podařilo vyhrát skupinu a Jarda se probojoval až do finále.

Výsledky kategorie C  ZDE. (hráči Kolína ve skupinách 30 a 38).

Výsledky kategorie G1 ZDE.

Standa doplatil na přechod z velké haly, kde hrál skupinu, do malé herny Sparty Praha, kde vypadl v prvním kole vyřazovacích bojů kategorie G1.

Jarda po 13 letech, kdy nechyběl ani na jednom Prague Open, konečně poprvé vystoupil na pomyslné stupně vítězů. Cenu mu předává organizátor Honza Hrnčiřík.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode