. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Další utkání extraligy v Kolíně

07.01.2018 07:49

Začal rok 2018 a dříve než Áčko Kolína začne svoje boje o postup do 1. ligy, čeká nás v hale SPŠ v Heverově ulici další extraligová lahůdka!

Tentokrát bude TTC Elizza Euromaster Praha hostit momentálně čtvrtý tým extraligové tabulky DTJ Hradec Králové. V něm najdeme opět atraktivní hráče. V prvních zápasech na půdě Kolína jsme mohli vidět medailisty z ME 2005 v Aarhusu Petra Korbela (TTC Ostrava) a Tomáše Pavelku (KT Praha). Tentokrát je doplňuje Matrin Olejník. Pokud ho los svede dohromady s jedničkou Elizzy Mohamadem Shoumanem, určitě se máme na co těšit.

Martin Olejník (vlevo nahoře) bude určitě chtít vyhrát oba své zápasy v Kolíně. Podobně jako Petr Korbel (vpravo nahoře) a Tomáš Pavelka (dole uprostřed), kteří v extraligových zápasech na půdě SPŠ v Kolíně neprohráli. Na fotce z roku 2005 s bronzovými medaliemi z mistrovství Evropy je doplňují Richard Výborný (vlevo dole), v současnosti trenér našich mladých Čamra, Záboje a Stránské, dále Marek Klásek (nahoře uprostřed) a trenér Pavel Špaček.

Dalšími oprorami DTJ jsou David Palkovský a Martin Koblížek. Tito dva hráči nebudou hrát v Kolíně poprvé. Oba si zahráli proti kolínským hráčům ve třetí lize. A oba již v naší hale okusili porážku. A věříme, že jim jí připraví i hráči Elizzy a vybojují v Kolíně další tříbodovou výhru.

Zápasy v Kolíně byly v první polovině soutěže na špiče návštěvnosti extraligy. Přijďte se v pátek 12.1. v 18 hodin do haly SPŠ v Heverově ulici podívat a pomozte vytvořit další divácký rekord této sezóny!

  

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode