. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Regionální pohár dospělých - Kutná Hora

08.11.2016 20:44

Kutná Hora hostila nejen nedělní Regionální pohár žactva, ale samozřejmě mu tradičně předcházel sobotní turnaj dospělých.

V něm nás potěšil Matěj Záboj, který turnaj vyhrál, byť dle roku narození mohl startovat ještě i v neděli za žáky. Zajímavostí je, že právě před 6 lety (7.11.2010 ), po asi měsíčním tréninku s Fandou Krejčím v FK Kolín, ho Fanda přihlásil na první Matesův turnaj RP do Kutné hory. Kdo mohl tušit, že za 6 let už bude nastupovat v lize můžů a na celostátních BTM bude trápit naše nejlepší hráče z jeho ročníku.

Mimochodem archiv výsledků nám ukazuje, že Matěj si tehdy nevedl vůbec špatně a postoupil v útěše až do finále! Výsledky z roku 2010 ZDE.

Za zmínku možná stojí i to, že zatímco v roce 2000 se turnaje mládeže v Kutné Hoře zúčastnilo 22 hráčů a hráček, letos jich bylo rekordních 58. To je určitě velmi pozitivní zpráva a můžeme se těšit, že za pár let někdo z letošních účastníků Matěje napodobí. Snad jsou téhož názoru všichni nadšenci z Kutné Hory, Čáslavi, Chlístovic, Církvic, Uhlířských Janovic, Zruče nad Sázavou, Velimi, Velkého Oseka, Zbraslavic, Týnce nad Labem, a také my z Kolína, a uděláme vše pro to, aby tento trend pokračoval.

Pro úplnost ještě kompletní výsledky turnaje dospělých ZDE.

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode