. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Regionální pohár

11.10.2011 00:00

 

Jirka Křeček vítězem prvního regionálního poháru !

 

První kolo regionálního poháru žáků, které se hrálo v Čáslavi je dohráno a jistě všechny kolínské hráče potěší, že ho vyhrál náš hráč Jirka Křeček. Tento náš mladý starší žák hraje teprve druhým rokem, je příslibem do budoucnosti a jsme rádi, že se mu takto daří a stále se zlepšuje. Jeho pýle a houževnatost v zápasech i na trénincích, je skutečně v našem oddíle jedinečná a jde všem ostatním (nejen dětem) příkladem, jak by měli přistupovat k tréninkům i zápasům.

Turnaje se zůčastnilo celkem 24 dětí, z našeho oddílu Jirka Křeček (nar.1998) a Matěj Záboj (nar.2002). Jirka byl v turnaji druhým nejvýše nasazeným, Matěj teprve sbírá zkušenosti a byl nenasazen, nicméně si vedl také velmi dobře. Oba postoupili do hlavní části turnaje, mezi dvanáct nejlepších. Jirka vyhrál všechny tři zápasy 3:0, Matěj postoupil z druhého místa, když nešťastně prohrál s Pavlem Vořechovským (nar.1999,Sokol Chlístovice) 2:3.

V "pavouku", vyřazovací část turnaje, měl druhý nasazený Jirka v prvním kole volno. Matěj se utkal s Davidem Čermákem (nar.2000,Sokol Chlístovice).  Průběh zápasu byl celkem vyrovnaný, Matěj vyhrál první set (11:7), druhý a třetí prohrál (4:11,7:11), ve čtvrtém bohužel nezvládl koncovku setu a prohrál (10:12), celkově 1:3 na sety. V konečném pořadí turnaje obsadil pěkné 9.místo.

Jirka v dalších kolech turnaje s přehledem všechny tři zápasy vyhrál hladce 3:0 a tento turnaj vyhrál !

Všichni mu blahopřejeme a budeme se těšit na další pěkné výkony.

 

Výsledky turnaje : rpz1_v.xls (62 kB)

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode