. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Regionální přebory mládeže

08.12.2014 20:19
V neděli se ve Velkém Oseku konaly regionální přebory mládeže. Ve startovním poli celkem 22 hráčů jsme měli celkem pětinásobné zastoupení. Dále se zúčastnili hráči z oddílů: Sokol Velký Osek, ST Kolín, Sokol Velim, Týnec nad Labem, TJ Klučov.
Vzhledem k malému počtu účastníků byly vypsány pouze 3 kategorie: žáctvo, dorost a čtyřhra. Naše výprava se skládala hlavně z hráčů s minimálními zkušenostmi a tak přijeli hlavně otestovat, jak na tom jsou v regionální konkurenci.
Nejlépe dopadl Jakub Ješeta, který je nejčerstvější posilou našeho klubu. Vyhrál dva zápasy ve skupině a postoupil ze druhého místa mezi 8 nejlepších. Ve čtvrtfinále podlehl Kamilu Punarovi z ST Kolín a obsadil konečné 5.-8. místo.
 
 
Na jedno vítězství ve skupině dosáhl také David Náhlovský, stačilo to ale pouze na účast v útěše. Tu ale David absolvoval bez porážky, takže jeho mise byla také úspěšná. 
Dalším našim borcům Jakubu Hroudovi, Petrovi Macků a Anežce Králové se ve skupině zvítězit nepodařilo. Anežka byla jedinou dívkou na přeborech a navíc měla těžkou skupinu s pozdějším vítězem Danielem Buriánkem z Týnce nad Labem. V útěše vyhrála první kolo a pak podlehla našemu Davidu Náhlovskému. S Davidem vypadl v prvním kole útěchy i Petr Macků. Jakub Hrouda vyhrál v prvním kole útěchy se Štěpánem Penou, ve druhém podlehl jeho bratrovi Adamovi.
V soutěži čtyřher naše páry vypadly v prvním kole.
Výsledky:
Dorost:
1. Josef Dzurko (ST Kolín)
2. David Kuta (ST Kolín)
3. Dominik Mašek (Velký Osek)
 
Žáci:
1. Daniel Buriánek (Týnec nad Labem)
2. Dominik Váňa (Velký Osek)
3.-4. Kamil Punar (ST Kolín)
3.-4. Jakub Kaše (Klučov)
 
Čtyřhra:
1. Kuta - Dzurko
2. Buriánek - Cincibus
3.-4. Punar - Kout
3.-4. Němec - Borovička
 
Útěcha:
1. David Náhlovský (FK Kolín)
Fotky z přeborů od Fandy Krejčího najdete ZDE.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode